Inschrijvingen

Beste ouders en leden

Ondanks de coronasituatie, zijn wij volop bezig met de voorbereidingen van ons Heiveldkamp. Dit jaar hebben wij een mega cool ‘Heiveld gaat clichégewijs’ kamp gepland van 3 tot 10 juli in het verre Westmalle. Hoewel de kans bestaat dat het kamp niet zal kunnen doorgaan, heeft de regering hierover nog geen beslissing kunnen maken. Daarom houden wij de moed er in en zouden wij graag zicht krijgen op hoeveel kindjes we dit jaar mogen verwachten.

Inschrijven voor ons kamp kan via het Google Form op volgende link: https://forms.gle/8Hr4ewPXSPdi21uC7 . We zouden jullie willen vragen om nog niet in te schrijven, wanneer jullie nog niet zeker zijn. De inschrijvingen moeten dus worden beschouwd als definitief, uitschrijven is dan enkel nog mogelijk omwille van uitzonderlijke omstandigheden. Wanneer de overheid echter zou beslissen om ons kamp niet te laten doorgaan worden er uiteraard GEEN kosten in rekening gebracht. We hebben daarom beslist om momenteel nog GEEN betalingen te laten doorgaan. Dit om de misschien toekomstige terugbetalingen te vermijden. Wanneer de betalingen wel mogen doorgaan, wordt later nog aan jullie meegedeeld via mail.
Wij hopen dus dat onze mooie kampweek zal mogen doorgaan, al dan niet met extra maatregelen van bovenaf. Deze zouden wij dan met veel plezier en heel  strikt opvolgen zodanig iedereen een veilige en toffe week kan beleven!

Inschrijven voor ons fantastische kamp kan tot en met 31 mei. Hopelijk zijn jullie erbij! Indien jullie vragen hebben, beantwoorden wij deze graag via mail of telefoon.

Dank jullie wel voor het begrip en wij wensen jullie allen een goede gezondheid toe!
Lieve, zonnige groetjes
De leiding: Anke, Stien, Niels, Emma, Alicia, Britt, Amber, Sarah, Tjörven, Inez, Jens, Lene, Lena, Kato, Sam, Kenneth, Anneleen, Sharon, Arne, Wout, Liviana, Elise, Freya, Manon en Laja, Nele en Anaïs