Hoofdleiding

Hey heey,

Zoals jullie wellicht reeds weten of kunnen ontdekken hier op de website hebben we een grote leidingsploeg. En daar zijn we erg blij om, maar niet alleen de leden, ook de leidingsbende moet soms wat in toom gehouden worden en daarvoor zijn wij er dus. Wij hebben namelijk de verantwoordelijke taak van hoofdleiding met de glimlach op ons genomen. We stellen ons hieronder even voor.

Wij zijn Anaïs en Nele, al van in de kleuterklas vormen wij een onafscheidelijk duo, steunen we elkaar door dik en dun en begrijpen we elkaar zonder daarvoor een woord te moeten uitwisselen.
Met trots kunnen we ook zeggen dat we beide echte Heiveldsters in hart en nieren zijn. Niet alleen zijn we nu reeds aan ons 5de jaar leiding bezig, ook waren we zelf al van kleins af aan lid. Dat we nu samen het hoofdleidingsteam kunnen vormen, maakt de cirkel dan ook mooi rond.

Aan goesting, Heiveldkennis en vriendschap is er bij ons dus duidelijk geen gebrek.

Anaïs staat dit werkjaar leiding bij Jeugdgroep 1 op vrijdavond en Nele staat leiding bij de Kastaars op zaterdagnamiddag. Jullie kunnen ons dus altijd aanspreken voor of na de werking op zowel vrijdagavond als zaterdagnamiddag.

Voor belangrijke of dringende vragen of mededelingen kan u ons ook contacteren op onze gsm-nummer of via de Heiveldmail.

Anaïs Moreels                                       Nele De Baerdemaeker
0471 32 39 78                                       0496 80 67 08

heiveld.opwijk@gmail.com

Wij doen ons best en zullen er alles aan doen om er weer een ontzettend leuk Heiveldjaar van te maken!

Groetjes,
De Hoofdleiding,
Anaïs en Nele