Heiveldkamp

Zoals elk jaar gaan we in de zomervakantie met z'n allen een week lang op kamp!
Een week waar wij allemaal al van in september naar uitkijken.
Een week vol plezier, vettige spelletjes, gezellige avonden en lekker eten.
Een week om nog lang met de glimlach aan terug te denken!

Save the date: dit jaar gaan we van 5 t.e.m. 15 juli naar Nederland!

Inschrijen kan via dit formulier: https://forms.gle/WFgyFjj7Kczer6Wa6

Tradities

Traditiegetrouw steken we elk kamp in een ander thema. Zo zijn volgende thema's 'Heiveld @ The Beach', 'Heiveld Rond de Wereld', 'Heiveld goes Wild',... reeds aan bod geweest. Wat het thema van dit jaar zal zijn, blijft nu nog een verrassing.  Dit thema bepaalt waarin we ons moeten verkleden. 

Maar we hebben nog tradities! Zo hebben we elk kamp ook een kampdans en een kamplied, gaan we ons een dag uitleven in het dichtsbijzijnde zwembad, worden er aan het einde van de week oscars uitgedeeld en sluiten we elk kamp af met een magnifiek groot kampvuur. Je hebt het nu waarschijnlijk al door, duidelijk een week die je als lid niet kan missen!

Verblijf

Zoals echte luxepoezen verblijven wij in gebouwen met slaapkamers, badkamers, uitgeruste keuken,... Met uitzondering op de oudste groepen die naast het gebouw in tenten overnachten. Elk jaar trekken we er op uit naar een andere locatie in België of het naburig buitenland. 

Kookploeg

Wat nog meer luxe is, is dat er ook telkens een enthousiaste kookploeg voor ons klaar staat die er elke dag opnieuw voor zorgen dat onze hongerige magen gevuld worden.

Inschrijvingen

In april en mei organiseren we enkele inschrijvingsmomenten. Wanneer deze inschrijvingsmomenten exact zullen vallen, informeren we u nog later.

Kampboekje

Omdat zo een kamp een hele boterham aan informatie is, delen we elk jaar in mei ook kampboekjes uit. In die boekjes staat allerlei handige informatie in omtrent het kamp. Maar daarin kom je ook te weten welk kampthema het zal zijn en wie er allemaal meegaat op kamp.