Heiveldwandeling

Allerliefste Heiveld(st)ers/ mama’s/ papa’s/ broers/ zussen/ sympathisanten/…,

Het is in deze tijden belangrijk om in beweging te blijven. Helaas zijn zo goed als alle sporten afgelast: geen voetbal, volleybal, basketbal, judo, badminton, karate,… meer. En wandelen, lopen en fietsen begint bij sommigen ook al wat tegen te steken. Wel, wij hebben een mogelijke oplossing voor jullie:
EEN HEIVELDWANDELING!

Wat houdt dit precies in?
Een korte wandeling door Opwijk centrum met op bepaalde plaatsen een opdracht die uitgevoerd dient te worden of met een korte boodschap.
Jullie kunnen hieronder een plannetje vinden van de route. Het begin én eindpunt zijn natuurlijk onze blauwe lokalen. Tussen het begin en eindpunt zijn er 9 locaties waar jullie een Heiveldboodschap kunnen vinden. Jullie kunnen ervoor kiezen om de hele wandeling enorm alert te zijn en uit te kijken naar de verschillende boodschappen. Indien jullie liever een hulpmiddeltje willen, kunnen jullie altijd beroep doen op de bijgevoegde foto’s op het einde van dit documentje.
Hoe kan je onze heiveldboodschappen herkennen? Gemakkelijk! Onze boodschappen gaan gepaard met ons heiveld-logo.

We hopen dat onze boodschappen allemaal blijven hangen waar we ze hebben achtergelaten maar helaas kunnen we dit niet verzekeren. Het is altijd mogelijk dat het is weggewaaid of dat iemand deze heeft weggehaald.

Op het einde van de tocht hebben jullie de mogelijkheid om jullie naam achter te laten samen met een eventuele boodschap voor de leiding (hoe hard jullie ons missen, wat jullie vonden van de tocht, wat jullie allemaal thuis aan het uitspoken zijn et cetera). Doe dit zeker!

Verzamel al je gezinsleden en trek samen op pad! Foto’s van jullie mini- avontuur zijn meer dan welkom via mail of facebook.

We wensen jullie enorm veel plezier!
Veel liefde,
Britt, Manon, Freya, Elise, Inez, Lene, Kato, Niels, Alicia, Tjörven, Emma, Arne, Sarah, Jens, Amber, Nele, Wout, Anke, Laja, Kenneth, Liviana, Anaïs, Sam, Lena, Anneleen, Sharon en Stien.

PS: WE MISSEN JULLIE.