4 en 5 mei

Liefste Heiveld(st)ers,

Nadat jullie ons een weekje hebben moeten missen omdat wij op leidingsweekend waren, zij wij helemaal terug om jullie een topweekend te bezorgen!

Kleuters: Woehoeew, het is weer tijd om een feestje te bouwen! Waarom deze keer? Omdat leidster Alicia jarig is!!! Als dat geen goede reden is, weten wij het ook niet meer. Zet jullie feestmuts maar op en schakel jullie dansmoves in!
Kadullen: Wij maken deze keer een spel dat draait rond onze blauwe lokalen! Hoe zouden jullie deze inrichten als ze opnieuw gebouwd werden? Denken jullie, net als ons, dat een zwembad niet zou misstaan? Of een sauna? Kom deze zaterdag naar onze lokalen om jullie eigen versie van onze lokalen te bouwen!
Sloebers: Het is algemeen geweten dat de sloebers de knapsten zijn van heel Opwijk en omstreken. Jullie gezichtjes stralen zo hard dat zelfs de zon er niet tegenop kan. Maar kunnen die knappe gezichtjes van jullie het ook aan om rare gezichten te trekken? Niet gewoon je tong uitsteken hé, maar echt gekke bekken trekken, zo gek dat zelfs je eigen grootouders je niet meer zouden herkennen. Laat die gekke bekken-talenten deze zaterdag maar eens zien!
Kastaars: Haal het beest in jezelf deze zaterdag maar naar boven. Niet zomaar eender welk beest natuurlijk, wij hebben het over het competitiebeest. Laat jullie sportieve kant zien en maak jullie klaar voor Olympische spelen à la Kastaars.
JG: Yessss, omdat wij geen genoeg kunnen krijgen van heiveldweekends, trekken wij er dit weekend et jullie op uit. Het is dan ook weer tijd voor een supermegacoolfantastischgeweldig jeugdgroepweekend!! Zijn jullie er klaar voor? Wij allezins wel!! Informatie hierover hebben jullie ontvangen via mail, voor verdere vragen kunnen jullie non-stop terecht bij jullie leding!

Zo, dit was het voor dit weekend, dat belooft!
Enorm veel liefde van jullie leiding die jullie stiekem wel gemist hebben xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *