6 en 7 april

Dag liefste heiveld(st)ers,

Pasen is achter de rug en het is weer tijd om ook tijdens de vakantie jullie een geweldige vrijdagavond/ zaterdagnamiddag te bezorgen!! Dus ben je niet op vakantie, kom dan zeker ook dit weekend naar onze lokalen voor een flinke portie amusement.

Kleuters: Afgelopen was het Pasen, en dat viel dit jaar op een zeer bijzondere datum, namelijk op…. 1 APRIL! En de kleuters staan erom bekend graag mopjes uit te halen, zowel met hun leiding als met hun vriendjes. En deze zaterdag mag dit ongegeneerd wat wij spelen het 1 april-spel!
Kadullen: Wij trekken er als echte indianen en cowboys op uit! Kunnen de indianen de cowboys op tijd vangen? Of zullen het net de cowboys zijn die de indianen op tijd vinden? Maak jullie klaar voor een pijlentocht door Opwijk!
Sloebers: Omdat we nu even van de schoolbanken weg zijn en niet willen dat jullie hersencelletjes afzwakken gaan wij daar iets aan doen!! Maak jullie klaar voor dé quiz van het jaar en bewijs dat onze sloebers de slimsten zijn van heel het heiveld!
Kastaars: Voetbal, trefbal, basketbal, handbal,… Wat hebben deze spelen gemeen? Inderdaad, dat ze gespeeld worden met een bal! Deze namiddag staat de bal centraal en spelen we dus enkel spelletjes die met een bal gespeeld worden!
JG1: Wij willen tijdens de vakantie jullie conditie op en top houden en trekken met z’n allen naar het sportpleintje!!
JG2: Wij gaan terug in de tijd, een tijd zonder zorgen en verdriet. Een tijd waar je nog in je neus kon peuteren en dit sociaal aanvaard werd. Een tijd waar het enige wat je moest doen op school, een tekening inkleuren was. Wij gaan terug naar onze kleutertijd en spelen eend- eend- gans!

Dat belooft! Tot dan!!
Liefs,
De leiding xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *