Bioscoopbezoek kindergroep

Beste ouders

Jammer genoeg moeten we de feestdagen nu echt achter ons laten, maar dat betekent dat de werking weer van start gaat! Deze zaterdag, 13 januari, gaan we meteen goed van start. We gaan namelijk naar Dendermonde, want we gaan met z’n allen een bezoekje brengen aan de CINEMA! We verwachten jullie ten laatste om 13:10 aan de cinema zelf. Jullie deugnieten hebben de keuze uit 2 films : ‘K3 love cruise’ OF ‘Coco’. Beide beginnen om 13:30 en duren ongeveer 1u30. Jullie kunnen dan rond 15:15 die kleine spruiten terug komen ophalen. Op Facebook zag u al een schatting van hoe de namiddag zou verlopen. Hieronder vindt u de JUISTE informatie nog eens samengevat:

– We verzamelen TER PLEKKE: Sint Gillislaan 90, 9200 Dendermonde
– We verwachten jullie TEN LAATSTE OM 13:10
– We verwachten jullie TERUG om 15:15
– Ze kunnen kiezen uit ‘K3 love cruise’ OF ‘Coco’
– Een klein bedrag van 7 euro en misschien nog wat extra zakgeld voor wat lekkers tijdens de film

Laat ons zeker weten welke kapoenen wij mogen verwachten EN welke film zij willen zien.

Wij hebben er alvast zin in!

Vele enthousiaste groetjes
Jullie leiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *