22 en 23 december

Ho Ho Ho liefste heiveld(st)ers,

Het sneeuwt, het is koud, het is snel weer donker s ‘avonds, de lichtjes sprankelen aan de gevels van de huizen, de kerstbomen zijn al versierd, reclame over kerstcadeaus vliegt je om de oren,… het staat vast: DE FEESTDAGEN KOMEN ER AAN!
En dat kan Heiveld uiteraard niet zomaar laten voorbijgaan. De laatste werkingen van 2017 zullen daarom niet zomaar gewone werkingen worden, nee elke groep sluit het jaar af in stijl met een geweldig KERSTFEESTJE!
Het is een van de laatste keren dat Heiveld moeilijk kan doen dit jaar, dus durven we
daar wel van te profiteren. Om het toch een beetje duidelijk te houden voor alle
ouders staat hieronder alles even op een rijtje:

KLEUTERS: De jongste groep zal misschien wat later kunnen gaan slapen voor deze feestelijke gebeurtenis (jeeej!) Jullie kerstfeestje zal zaterdagavond 23 december doorgaan van 18u tot 20u. Mama en/of papa moeten voor jullie eenmalig ook niet koken, want jullie leiding zorgt voor warm avondeten waar jullie niet van zullen kunnen afblijven!
xxx Nele, Anaïs en Alicia xxx
KADULLEN: Hou jullie vast, want jullie staan voor een uitdaging! Haast jullie maar naar de leukste winkels, want jullie moeten een kerstcadeautje van maximum 5 euro meebrengen. Omdat we op voorhand niet weten wie de ontvanger is van jouw pakje, moet je er dus zowel een jongen als een meisje mee blij kunnen maken. Als je zelf ook verrast wilt worden met een tof cadeautje, kom dan vrijdagavond 22 december naar de lokalen voor het geweldige Kadullenkerstfeestje! Het zal doorgaan van 17u tot 19u (samen met de Sloebers) dus trek ook zeker jullie warmste kersttrui aan zodat we er een gezellig en onvergetelijk feestje van kunnen maken! PS: voor jullie is er geen uitgebreid, warm avondmaal voorzien, sorry!
xxx Jens, Anneleen, Emma en Britt xxx
SLOEBERS: Het dak van onze blauwe lokalen gaat eraf gefeest worden!
Daar zullen deze wilde kapoenen op vrijdagavond 22 december wel voor zorgen al gaan we het dan wel erg koud krijgen… Het Sloeberkerstfeestje zal van 17u tot 19u doorgaan (samen met de Kadullen) dus zorg dat jullie nog heeeeel veel plaats hebben in jullie buik voor een heerlijk avondmaal! Maar zonder kerstmutsen is er geen kerstfeestje dus vergeet die zeker niet!
xxx Stien, Laja, Frank en Anke xxx
KASTAARS: Het kerstfeestje van de oudste kindergroep zal zaterdagnamiddag 23 december van 14u tot 16u doorgaan. Oef! Gelukkig geen verschuivingen in jullie ontzettend drukke weekendplannen! Maar haha dan zit er uiteraard wel een ander addertje onder het gras… IEDEREEN van jullie moet namelijk nog snel op zoek gaan naar een leuk kerstcadeautje van maximum 5 euro! En als dat nog niet moeilijk genoeg is, moet het ook geschikt zijn voor zowel een jongen als een meisje! Dat wil uiteraard ook zeggen dat jullie zelf met een cool pakje naar huis kunnen gaan! Spannend…dat wordt ongetwijfeld een feestje om niet snel te vergeten! PS: Er wordt iets klein voorzien om te eten, dus zorg nog voor een klein gaatje.
xxx Sharon, Kerensa, Liviana en Tjörven xxx
JEUGDGROEP: Ook onze twee oudste groepen kunnen deze vrijdag genieten van een megasupergraafgeweldigcoolfantastisch kerstfeestje! Trek jullie meest foute kersttrui aan en zak vrijdag van 19-21 uur af naar onze lokalen voor het feestje van het jaar!
xxx Inez, Annelies, Kenneth, Jaan, Arne en Sam xxx
Voila, dat belooft een heus feestweekend te worden! Wij wensen iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!
Veel liefde,
De leiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *