17 en 18 november

Dag lieve Heiveld(st)ers,

Na ons een weekje te moeten missen, zijn we deze week helemaal klaar om jullie weer een superduperfijn weekend te bezorgen! Op het menu deze week:

Kleuters: Jullie gaan vandaag op zoek naar een grote schat, als echte schattenzoekers. Hou jullie verrekijkers maar al in de aanslag en verbeter nog snel je kaartleesvaardigheden en dan zien we jullie zaterdag!
Kadullen: Dat het herfst is, is overduidelijk. De bladeren vallen van de bomen, we doen af en toe al eens een sjaal aan, worden al eens meegesleurd met windvlaaien en het regent met pijpenstelen. Om dit allemaal te vieren (?) spelen wij deze week het herfstspel!!
Sloebers: Hou jullie klaar voor een namiddagje Heiveld-klassiekers!! Wij spelen deze week losse spelletjes, voor ieder wat wils dus!
Kastaars: Hoe goed kunnen jullie uit het niets een verhaal uit jullie duim zuigen? En hoe goed kan jullie leiding dat? We zullen het deze zaterdag merken met ons Grote improvisatie-spel!
JG1: Jullie trekken deze week door de straten van Opwijk voor een heuse pijlentocht!
JG2: Jullie spelen deze week het ‘Social justice warrior-spel’. Wat dit inhoudt? Daar wou jullie leiding nog niets over kwijt, maar 1 ding is zeker: het wordt ge-wel-dig!

Zo, dit was het dan voor deze week. We kijken ernaar uit!

Groetjes,
De leiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *