21 en 22 oktober

Allerliefste Heiveld(st)ers,

Nadat onze vriendjes en vriendinnetjes vorige week kennis gemaakt hebben met Heiveld (en hopelijk overtuigd zijn om te blijven komen om zich samen met ons te amuseren), staat jullie leiding weer helemaal klaar om er een fantastisch weekend van te maken!
Kleuters: We moeten het eerlijk toegeven, ieder van ons zou stiekem graag een prins of prinses zijn. Of het nu de prinses van Belgiƫ, een Engelse prins, een superprinses, een ninjaprinses, een kikkerprins of een sprookjesprins is. Omdat de kans dat we dat ooit echt zouden worden miniem is, spelen wij deze week het prinsen- en prinsessenspel om dit gevoel toch eens te ervaren, al is het maar voor twee uur.
Kadullen: Hopelijk zijn jullie klaar om wat verfijnd speurwerk te verrichten, want wij hebben jullie nodig! De leiding geraakt er maar niet aan uit wie de dader is van een misdaad en kan jullie hulp dus zeker gebruiken! Wij spelen deze week cluedo.
Sloebers: Wij gaan deze week net als de kadullen cluedo spelen. Haal dat vergrootglas en die speurhond maar boven dus!
Kastaars: Wij gaan ons deze week eens volledig uitleven op het sportpleintje. Zet dus je beste en sportiefste beentje voor en kom jullie samen met ons zaterdag amuseren!
JG1: Jullie spelen deze week wilde spelletjes, onthul dus jullie innerlijke Tarzan maar deze vrijdag!
JG2: You know, she played the fiddle in an Irish band, but she fell in love with an English man. Kissed her on the neck and then I took her by the hand, said, “baby, I just want to dance”. With my pretty little Galway girl. You’re my pretty little Galway girl. Jullie kennen ongetwijfeld de zanger van dit liedje, dus maak jullie klaar voor het grote Ed Sheeran spel!

Xoxo
De leiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *