13 en 14 oktober

Allerliefste Heiveld(st)ers,

Nu ons overgeweldig feestweekend erop zit, is het weer tijd voor een reeks leuke spelletjes! Hopelijk zijn die pannenkoeken en ijsjes al wat gezakt zodat jullie er weer tegenaan kunnen vliegen.
Maar ook deze week is het een speciaal weekend! Het is namelijk Heiveld in ’t dubbel! Neem dus allemaal een vriend, vriendin, neef, nicht, buur, verre kennis,… mee om samen met ons er een topweekend van te maken! Dubbel zo veel kinderen is dubbel zoveel plezier!

Kleuters: Jullie gaan vandaag op reis! Niet echt natuurlijk, want dat zouden jullie ouders niet zo leuk vinden. Jullie leiding zal ervoor zorgen dat het net zo lijkt alsof jullie op vakantie zijn! Hou jullie klaar voor het reisspel.
Kadullen: Zoals hierboven al vermeld staat, is het heiveld in ’t dubbel deze week en dus dubbel zoveel fun! Wij voorzien een superspel, waar jullie nog lang over gaan napraten.
Sloebers: Samen met onze vriendjes trekken wij naar het Speelbos! Doe dus zeker gepaste schoenen
aan!
Kastaars: Omdat het dit weekend een speciaal weekend is met veel kinderen, spelen wij deze week een verassingsspel. Het kan vanalles worden en we gaan nog niks verklappen… Of toch? Wij kunnen al zeggen dat jullie het zeker enorm tof gaan vinden!!
JG1: Waar zijn al die competitiebeesten hier? Want deze zullen dit weekend zeker hun hartje kunnen ophalen! Maak jullie klaar om elkaar uit te dagen, elkaar te verslaan en het spel te winnen!!
JG2: Aangezien we dit weekend met dubbel zoveel mensen zullen zijn en we dus duidelijk met veel te veel zullen zijn dan de capaciteit van onze lokalen aankan, spelen wij deze week het overbevolkingsspel.

Wij hebben er al enorm veel zin in en zien jullie graag dit weekend met al jullie vriendjes en vriendinnetjes!
Kusjes,
De leiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *