FEESTWEEKEND

Lieve leden, ouders en sympathisanten!
Komt dat zien, komt dat zien!
Heiveld blaast dit jaar maar liefst 40 kaarsjes uit! Dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! Daarom gaan we dit uitgebreid vieren in het weekend van 6 tem 8 oktober!

We luiden ons weekend goed in met een Heiveldcafé deluxe! Wat houdt dit in? Een gezellig vuurkamp en pintjes, cocktails en snacks aan democratische prijzen! Een streepje muziek mag natuurlijk niet ontbreken, dus er zal zeker een tof bandje aanwezig zijn!

Zaterdag krijgen de ouders dan weer de kans om eens mee te beleven wat een Heiveld namiddag precies inhoudt. We organiseren dan ook een coole fotozoektocht voor jong en oud. Tussen 16u en 17u kan je in groepjes vertrekken. Iedereen mag deelnemen, je moet enkel even vooraf inschrijven (briefjes worden nog uitgedeeld tijdens de werking!). De deelnemersprijs bedraagt 7 euro, maar hierin is ook een lekkere portie stoofvlees-friet en een drankje inbegrepen! We sluiten de namiddag af onder de zwoele beats van DJ wow!ter.

Ons feestweekend loopt helaas ten einde op zondag 8 oktober.. maaaar niet vooraleer we onze buikjes rond hebben gegeten op onze jaarlijkse lokaalfeesten! Iedereen is er welkom vanaf 14u. Pannenkoeken en ijsjes..hmm! Geen zorgen, de calorietjes kunnen er meteen afgesprongen worden op het springkasteel! Last but not least kunnen we aan de hand van onze vele foto’s nog even wegdromen naar afgelopen kamp in Nederland.

Deze week dus geen werking voor de kindergroep, voor de JG is er wel werking van 19u-20u.

Wij hebben er al enorm veel zin in en kijken er naar uit jullie dit weekend te zien op ons feestweekend!

Vele warme groetjes,

Anaïs, Nele, Alicia, Jens, Anneleen, Britt, Liviana, Tjörven, Frank, Sharon, Kerensa, Annelies, Laja, Inez, Kenneth, Sam, Arne, Jaan, Anke, Emma en Stien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *