29 en 30 september

Allerliefste heiveld(st)ers,

Het weekend is nog maar net gedaan en jullie leiding staat al terug klaar met een schat aan leuke spelletjes, ik hoop dat jullie er even klaar voor zijn als wij!

Kleuters: Om de 4 jaar worden de olympische spelen georganiseerd. Dan zie je overal de olympische vlag (die ene met die 5 gekleurde ringen) en wordt zelfs de olympische vlam aangestoken! Aangezien jullie leiding niet kan wachten tot het 2020 is (wanneer deze opnieuw wordt georganiseerd) organiseren zij de heuse Olympische Kleuterspelen! Kom dus deze zaterdag zeker maar laten zien wat jullie kunnen!
Kadullen: Jullie kennen ongetwijfeld wel de speeltuin van Hof ten Hemelrijk, maar dat is niet de enige speeltuin hier in Opwijk. Jullie leiding neemt jullie mee op een heuse speeltuinentocht, dan kunnen jullie zelf beslissen welke speeltuin het leukste is!
Sloebers: Deze week spelen we een alom bekend spel, een spel waarbij je je vriendjes moet uitdagen. Een spel waarbij je zo hoog mogelijk moet klimmen en proberen deze positie te behouden. Een spel dat gewoonweg zo leuk is, dat we het zouden begrijpen als je nu al niet meer kan wachten om zaterdag naar Heiveld te komen. Wij spelen deze week namelijk…. *tromgeroffel*…. Laddercompetitie!!!
Kastaars: Wij gaan deze week Jeroen Meus en Piet Huysentruyt eens een poepje laten ruiken. Ook Sofie Dumont en Pascale Naessens zullen moeten oppassen want wij gaan deze week koken! Laat jullie kooktalent maar eens zien en bewijs dat jullie de échte sterrenkoks zijn!
JG1: Sociale media is in deze tijd iets wat je niet kan missen! Om mee te gaan met onze tijd en ons te onderscheiden van de oudere generaties (lees: oudjes) spelen wij deze week daarom een aangepast spel, het snapchatspel. Haal die filters dus maar boven!
JG2: Wat jullie deze week te wachten staat, is scavenger hunt. Hierbij is het heel belangrijk dat jullie met de fiets komen!

Zo lieve vriendjes en vriendinnetjes, dit was het voor deze week! Wij kijken er al heel hard naar uit om jullie vrijdag/ zaterdag terug te zien!
Liefde,
de  leiding xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *