22 en 24 september

Dag liefste Heiveld(st)ers,

Voor de kindergroep is deze week niet zomaar een gewone week. Nee? Nee, wij gaan namelijk deze week in plaats van zaterdag, ZONDAG samen iets doen! Zondag 24/09 is het namelijk kinder- en jeugddag in Opwijk, dus dachten we dat het wel fijn zou zijn om daar eens langs te gaan! Hiervoor spreken we af op zondag 24/09 om 14u aan het bankje bij de infostand in Hof Ten Hemelrijk! Jullie ouders kunnen jullie weer komen oppikken om 17u op dezelfde plek.
JG1: Jullie spelen deze week het illegaal-goederen-over-de-grens-brengen-spel, of korter gezegd: het smokkelspel!
JG2: Wisten jullie dat O.J. Simpson een voormalig American football-speler en acteur was? Wisten jullie dat deze man beschuldigd werd van de moord op zijn ex-vrouw en haar vriend? Wisten jullie dat in de V.S. O.J. vaak gebruikt wordt als afkorting voor Orange Juice? Wisten jullie dat de bijnaam van O.J. Simpson, The Juice is? Wisten jullie dit allemaal al? Of jullie dit nu weten of niet, maakt niet veel uit. Nu hebben jullie gewoon al wat achtergrondinformatie over het hoofdpersonage van jullie spel dat jullie deze vrijdag gaan spelen: maak jullie klaar voor Cluedo O.J. Simpson edition!

Zo, dit was het voor deze week! Vergeet dus zeker niet dat het deze week niet zaterdag, maar zondag werking is!
Veel liefde, de leiding xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *