15 en 16 september

Hallokes allerliefste Heiveld(st)ers,

Ook deze week staat jullie leiding klaar met een portie plezier en vertier! Zijn jullie daar klaar voor? Hier krijgen jullie allezins al te weten wat jullie deze week te wachten staat:

Kleuters: Shosholoza Kulezo-Ntaba Stimela siphume South Africa Wen’uyabaleka Wen’uyabaleka Kulezo-Ntaba Stimela siphume South Africa,… Jullie spelen deze week muzikaal pak, en ik hoor dat pak al Shosholoza zingen, dat belooft!
Kadullen:
Landvlaggen, Oorlogsvlaggen, Handelsvlaggen, Heiveldvlag,… En jullie hebben het nu ook vlaggen, jullie spelen deze week een heus vlaggenspel!
Sloebers: Anke, Frank en Stien zijn heel trots op leidster Laja, zij is namelijk geslaagd op haar ingangsexamen. Om deze reden spelen wij deze week het lajaiserlosdoorophaaringangsexamen-spel. Zelfs Laja weet niet eens wat dat spel inhoudt, dus kom het zeker samen met Laja zaterdag ontdekken!
Kastaars: Wooehooew, iedereen blij want wij doen deze week bekentocht! Dit betekent natuurlijk dat jullie jullie zondagse kleren het beste thuis laten en iets aandoen dat vuil mag worden. En als jullie dan toch bezig zijn met vuile kleren aan te doen, doe dan ook zeker laarzen aan: dat zal jullie outfit helemaal afmaken!
JG1&JG2: Aan allen die vrijdag van 19-21 uur rond onze lokalen hangen: opgepast! Het is mogelijk dat u vreemde individuen tegenkomt die er nogal vies en vuil uitzien en de geur die zij rond zich zullen dragen, zal ook niet al te fris zijn. Maar wees niet bang, het zijn gewoon onze jeugdgroepers die gedoopt  worden! Aan al wie het eerste jaar in Jeugdgroep 1 of Jeugdgroep 2 zit: draag zeker kleding die vuil mag worden (lees: kleding die eventueel weggegooid mag worden). Vergeet ook zeker geen handdoek en verse kleren!

Enorm veel groetjes,
De leiding xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *