8 en 9 september

Hallo liefste Heiveld(st)ers!

Vorige week konden jullie kennismaken met jullie nieuwe leiding, hopelijk zijn jullie er tevreden mee. (Dat kan natuurlijk niet anders want iedereen van de leiding is een top-leiding)
Hopelijk zijn jullie na jullie eerste week school klaar voor een reeks leuke spelletjes, want deze week staan er topspelletjes op het programma:

Kleuters: Puzzelstuk hier, puzzelstuk daar en spelen maar! Jullie spelen deze week een puzzelspel, het is natuurlijk geen gewone puzzel dat jullie moeten maken… Wat voor een soort puzzel dan wel? Kom dat zaterdag maar ontdekken!
Kadullen: Ollah nelludak, jiw neleps ezed keew edreekegmo gaddiman.  Amai, wat staat er hier allemaal? Wel, als je al de letters omdraait dan krijg je: Hallo kadullen, wij spelen deze week omgekeerde namiddag. Oefen dus maar om jullie namen zaterdag ook omgekeerd te zeggen!
Sloebers: Aangezien het algemeen bekend is dat sloebers enorm slim zijn, hebben wij een heel toepasselijk spel voor jullie in petto! Wij spelen deze week mastermind, dus hou jullie hoofd erbij en kraak die hersentjes maar zaterdag.
Kastaars: BOEM! Oh nee, wa was da? Wasda een bom ofwa? Hopelijk hebben jullie wat ervaring met bommen ontmantelen, want dat zullen jullie zaterdag zeker nodig hebben! Hou jullie klaar voor Dovo, het bomontmantelingsspel!
JG1: Ja lap, we zitten met een vermiste… Hopelijk hebben jullie allemaal een neus voor speuren (speurneus hihi) want jullie missie heet: Vindt de gouden arend. Voor deze missie zou het handig zijn als je een gsm hebt en deze meeneemt!
JG2: Mei-eih, kukelekuuuuu, knor-knor! Wat een beestenboel, we zijn precies op een boerderij… Jullie spelen in Sam zijn woorden: “Iets met kleine boerderijdieren”.

Zo, hopelijk zijn jullie er even klaar voor als wij dat zijn! Vergeet zeker niet dat het deze vrijdag (08/09) ons eerste HEIVELDCAFE is, kom dus zeker de stress van die eerste week school even vergeten bij ons.
Dikke smakkerds,
De leiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *