9 en 10 juni

Hey lieve Heiveld(st)ers!

We zijn weer helemaal terug met een nieuwe Heiveldmenu! Nadat we vorige week de maand juni goed hebben ingezet, staan er deze week weer een heleboel toffe activiteiten op het programma!
We willen via deze week ook nog eens al onze leden die grote toetsen of examens hebben héél veel succes wensen, wij duimen!!

Kleuters: Wij spelen deze week het wormveterspel! Klinkt gek he..? Geen zorgen, het wordt superplezant! (Misschien doe je wel best schoenen met velcro aan 😉 )

Kadullen: Deze week gaan wij gewoon nog eens jullie favoriete spelletjes spelen! Jullie leiding is dit weekend even hard aan het zwoegen voor de examens, maar er komt een supertoffe leider om hen te vervangen!

Sloebers: Haal de innerlijke diva in jullie naar boven! Wij spelen het popsterrenspel! Vergeet ook wel jullie zangtalent niet… we willen onze ramen nog even houden in de lokalen!

Kastaars: De leiding heeft voor jullie een enorm geheim, top-secret under-construction spel in petto!

JG1 en JG2: Deze week, 9 juni, is het in Opwijk avondmarkt! Het leek ons tof dat jullie even kunnen ontstressen van jullie examens door hier wat rond te snuisteren!

Wij kijken er al erg naar uit!
Veel groetjes, de leiding
xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *