2 en 3 juni

Hey lieve Heiveld(st)ers!

Het is bijna zover! De stressvolle weken voor de leiding komen eraan: de examens! Maar terwijl de leiding zwoegt en zweet achter hun bureaus, kunnen jullie jullie helemaal komen uitleven op het Heiveld! Ook de oudste groepen, die zelf examens hebben, kunnen zich hier komen ontspannen! Hier en daar zal er wel eens iemand bij springen om een leid(st)er te vervagen maar geen nood: dat het nog plezant wordt, da’s een understatement

Kleuters: Jullie gaan deze week spelen op het sportpleintje! Dat betekent dat jullie jullie spieren al mogen opwarmen en jullie sportieve outfit al mogen klaarhangen!
Kadullen: Wij gaan deze week iets lekker koken! Hmm dat wordt smullen! Als het niet mislukt natuurlijk.. Maar met jullie als chef-koks komt dat zeker goed!
Sloebers: Wij gaan deze week nog wat buitenspelen, genieten van het mooie weer! En niet te vergeten: we spelen dé Heiveld klassiekers!
Kastaars: Wij volgen onze collega’s van bij de sloebers en genieten ook nog van het zonnetje!
JG1: Deze week spelen wij het do or die spel! Een spannend spel vol uitdagingen dus!
JG2: Zoek dat kompas al maar, want wij droppen jullie deze week in the middle of nowhere! En jullie moeten zelf de weg terug vinden 😉

Voila, wij zien jullie vrijdag en zaterdag aan onze lokalen!
Groetjes, de leiding
xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *