19 en 20 mei

Gegroet beste Heiveld(st)ers!

Zoals jullie ondertussen al weten, is het deze week geen gewone werking! Nee nee, deze week trekken wij erop uit tijdens onze jaarlijkse daguitstap! En waar naartoe? Tromgeroffeeeel!

De kleuters en de kadullen gaan een hele dag zotte beestjes ontdekken in het dierenpark Planckendael! Hopelijk maken ze er geen beestenboel van 😉

De sloebers, kastaars en beide jeugdgroepen trekken naar het coole Walibi vol snelle attracties voor echte waaghalzen! Zij gaan hun daar een hele dag amuseren!

We spreken zaterdag af om 8u aan het station te Opwijk, voor alle groepen! Rond 19u40 zullen we terug zijn aan het station. Vergeet zeker geen lunchpakket mee te nemen! Wij kijken er al heel hard naar uit 🙂

!Save the date! Deze week vrijdag (19/05) houden de jeugdgroepen ook hun jaarlijkse Carwash! Ze wassen uw auto aan een zeer democratisch prijsje. Kom zeker eens langs met je vuile (of niet zo vuile) bolide of fiets! Want welke auto kan er eens geen opblinkbeurt gebruiken? Iedereen dus welkom van 17-21 aan de parking van frituur De Ring!

Veel groetjes en tot zaterdag!!
XXX
de leiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *