12 en 13 mei

Lieve Heiveld(st)ers!

Zijn jullie weer klaar voor een knotsgek weekend boordevol spelletjes, doe-opdrachten, sportieve inspanningen en lachbuien waar je buikpijn van krijgt? Ja? Goed zo, want dat kan je allemaal verwachten dit weekend! Dit hebben we voor jullie in petto:

Kleuters: Wij trekken er deze week op uit naar het Buggenhout bos! Met zen allen zetten we er de boel op z’n kop! Trek alvast niet je mooiste schoenen aan moest er hier en daar wat modder liggen!
Kadullen: aangezien het verrassingsspel van vorige week zo tof was, besloten we dat gewoon nog eens te doen! Welke verassing zouden we nu in petto hebben?
Sloebers: Opgepast, jullie aandacht! Er loopt ergens in de lokalen een gestoorde professor rond! We waarschuwen jullie alvast, want misschien is hij niet ongevaarlijk… met al zijn gekke proefjes die steeds mislukken.. straks ontploffen onze lokalen!!
Kastaars: Wie van jullie weet er iets van loodgieterij? Kan er ook iemand met een ontstopper overweg? Nu maar hopen dat we hem niet nodig hebben tijdens het grote Waterleidingspel!
JG1&JG2: Hoera! Wij trekken erop uit naar de Tragel in Aalst om daar te gaan bowlen J meer info krijgen jullie nog van jullie leiding!

Ziezooo! Na deze waslijst aan spelletjes hebben we enkel jullie nog nodig! We hopen jullie in grote aantallen te mogen opwachten aan onze blauwe lokalen! Tot zaterdag!

Veel groetjes,
De leiding xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *