31 maart en 1 april

Hey lieve Heiveld(st)ers

Het zijn drukke dagen, maar er zijn goede vooruitzichten! Deze zaterdag is namelijk het begin van de paasvakantie! Twee weken lang genieten. We vliegen er eerst nog eens in met supertoffe spelletjes:

Kleuters: Welke kleuter is er hier een lachebekje? En wie kan er al veel mopjes vertellen? Ter gelegenheid van 1 april spelen wij het grappen- en grollenspel om hier achter te komen!
Kadullen: Deze week gaan wij nog eens de sportieve tour op! Het heeft iets te maken met verschillende nationaliteiten.. En is heel misschien gestart in het oude Griekenland!
Sloebers: Ook wij tonen ons van onze sportiefste kant en gaan eens kijken wie van ons het meest fit is! Wij gaan zweten op het sportpleintje
Kastaars: wie heeft er hier een nieuwe hoed nodig? En geld op de rooster tellen, jongens jongens dat is toch niet slim.. Wij doen een driekoningenspel!
JG1 en JG2: Aangezien het het begin is van de paasvakantie en jullie examens net achter de rug zijn, is dit het uitgelezen moment om er nog eens op uit te trekken, wij gaan op weekend!

Zo, weer een lijstje vol plezante spelletjes! Nu nog jullie aanwezigheid en dan wordt het weer een supertof weekend én de start van een topvakantie!

Groetjes,
de leiding xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *