24 en 25 maart

Hey lieve Heiveld(st)ers!

Zijn jullie weer klaar voor een weekend vol plezier, vertier, grappen, grollen en ravotten? Wij alvast wel! De leiding heeft de koppen bij elkaar gestoken om jullie weer van superplezante activiteiten te voorzien. Nu hopen dat we echt lente-weer mogen verwachten met een stralend zonnetje, dan kunnen we weer allemaal buitenspelen!

Kleuters: Wij doen deze week een pyjamafeestje! Gewoon gezellig, allemaal samen dansen en spelen in een comfortabele pyjama, wat wil je nog meer?

Kadullen: Wij doen deze week weer een verrassingsspel! Spanneeeund

Sloebers: Wie kan de beste tactiek bedenken en zo de meeste scheen laten zinken? En vooral, wie zijn schepen kunnen de woeste zeeën blijven trotseren zonder geraakt te worden? Wij spelen zeeslag!

Kastaars: Wat een toeval! Ook wij spelen deze week zeeslag! Niet het bordspel natuurlijk, maar de levende versie!

JG1: Ook wij hebben deze week nog een special, maar secret surprise voor jullie! Wat we gaan doen, blijft nog even geheim..

JG2: Wij laten de Blauwe lokalen nog eens achter ons en trekken erop uit! We gaan een speciale activiteit doen op verplaatsing 😉

Zo, wij hopen dat jullie door dit overzicht weer superveel zin hebben in zaterdag en we zien jullie graag aan de Blauwe lokalen!

Groetjes,

De Leiding xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *